پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۹ دی ۱۳۹۶، ۱۱:۴۴

از بین نانگ و مطهری یکی جذب می‌شود؛

درویش: علی دایی موافق باشد عباس‌زاده از سایپا می‌رود

درویش: علی دایی موافق باشد عباس‌زاده از سایپا می‌رود

مدیرعامل باشگاه سایپا با بیان اینکه صدای اعتراض این باشگاه به اشتباهات داوری شنیده نمی‌شود، گفت: عباس‌زاده در صورتی از سایپا جدا می‌شود که علی دایی موافق باشد.

رضا درویش در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره درخواست محمد عباس زاده برای جدایی از سایپا و بازگشتش به تیم نساجی مازندران، گفت: عباس زاده درخواستش برای جدایی را داده است ولی حرف اول و آخر را در اینباره علی دایی می زند. اگر دایی با رفتن عباس زاده موافقت کند، ما هم مخالفتی نخواهیم داشت.

وی در خصوص احتمال جذب آلویس نانگ و امیرارسلان مطهری تصریح کرد: قرار شد در اینباره صحبت کنیم. در پست مهاجم بازیکن می خواهیم و احتمالا یکی از این دو نفر به تیم سایپا اضافه می شود.

مدیرعامل باشگاه سایپا درباره رویارویی این تیم با استقلال در هفته نوزدهم لیگ برتر تاکید کرد: این مسابقه هم مثل تمام مسابقات سه امتیاز دارد. مصمم هستیم بتوانیم با پیروزی از زمین خارج شویم. با تلاش دایی امیدوار به موفقیت در این بازی هستیم.

درویش درباره اعتراضات باشگاه سایپا به اشتباهات داوری در نیم فصل اول و اینکه آیا اشتباهات علیه این تیم در نیم فصل دوم کمتر شده است؟ گفت: خیر؛ نمونه این اشتباهات در بازی با سپاهان رخ داد و اشتباهی به ضرر ما پنالتی گرفتند. بعدا متوجه شدند که این تصمیم اشتباه بوده است. طبق اعلام کارشناسان، تا الان سایپا به خاطر اشتباهات داوری ۸ امتیاز از دست داده است. با احتساب این امتیازات می توانستیم در رده دوم جدول باشیم.

مدیرعامل سایپا در پایان خاطرنشان کرد: وقتی علیه پرسپولیس یا استقلال اشتباه داوری رخ می دهد، سر و صدای زیادی به پا می شود چون این تیم ها تماشاگر دارند. ما تیمی هستیم که تماشاگرانمان کمتر است و صدای اعتراضمان به جایی نمی رسد.

کد خبر 4195022

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha